JAGeZe Share with: Twitter Pinterest Email LinkedIn Digg StumbleUpon Print Bufferapp LinkedIn LinkedIn LinkedIn LinkedIn WhatsApp About Found this useful? Please consider donating, Thank You! Donate
Home (JAGeZe)

Tuesday, October 30, 2012

Land oplichterij / fraud ? – Groza BV, HappyTelesales, Happy4Us, Investerra


Een aantal jaren geleden ben ik benaderd door ene Marc van Bakel van HappyTelesales over investeren in bouwland. Hij zei mij dat het land op dat moment een agrarische bestemming had en dat HappyTelesales een project ging opstarten om het te bebouwen – dus alle vergunningen zou aanvragen voor het bouwen van woningen en/of bedrijfspanden. De beheerder van het project zou Investerra (van ene Hans Noomen) zijn.
Wat Van Bakel me niet vertelde, was dat mijn klantgegevens (en die van andere investeerders) in strijd met o.a. de privacywetgeving ontvreemd waren van het bedrijf Terra Vitalis!

Ik heb toen voor € 12.500,- een perceel in Lippenhuizen gekocht, maar later hoorde ik van die gemeente dat er nooit een bouwvergunning is aangevraagd en ook dat er helemaal geen bouwvergunning zou worden verleend.
Naderhand heb ik een offerte in Niedorp gekregen voor een grotere perceel, van meer dan €70.000. HappyTelesales zou de financiering regelen d.m.v. de verkoop van een aantal van mijn polissen (pension, lijfrente) omdat, volgens van Bakel, HappyTelesales op dit punt expert was. Haar vertegenwordiger, ene Richard Cats, heeft dat ook bevestigd – de afspraak werd: indien geen financiering, dan geen deal en ook geen boete(s)! De financiering is niet gelukt wegens hun incompetentie/slordigheid of misschien juist wel per expres! Andere namen die hier van belang zijn, zijn Thomas Vroon, Paul Reinders, Willem Woerdeman, Martijn Walkotte en Sjors Aronius - Nederlands maffiosi?
Na de mislukte financiering kreeg ik onverwacht een rechtszaak met vorderingen wegens boete en zogenaamd geleden schade van Groza op mijn kop – ik heb deze zaak gewonnen – zie VONNIS

Ik kreeg ook hetzelfde verhaal te horen over het perceel landbouwgrond van Gemeente Niedorp als van Gemeente Lippenhuizen!
Toevalig of NIET , de successievelijk eigenaar van de "bedrijven" Groza, HappyTelesales en Happy4Us is/zijn Gert-Jan Boot en/of Franciscus Petra Maria Boot – HappyTelesales is in 2009 faillet gegaan!
Zijn er andere mensen door deze ‘free-wheelers’ opgelicht - neem dan contact op met de AFM. Of zet een opmerking op deze blog!
Is dit de Nederlandse manier van zaken doen - iets zeggen maar iets anders op zwart/wit zetten, of is het nu wereldwijd?
Wat is er met het in het Engels "
my word is my bond" gebeurd?
Zie ook http://jageze.blogspot.com/2012/04/land-scamfraud.html

145 comments:

 1. Groza bv en aktau vastgoed bv acquireren er nu lustig op los met de verkoop van landbouwgrond in krimpgebieden. Wees gewaarschuwd!!!!

  ReplyDelete
 2. Actua Vastgoed valt met grote regelmaat bedrijven lastig met vervelende telefoontjes. Ene van de Kroft (waarschijnlijk fake naam) introduceerde zichzelf met een standaard "cursus gold calling" introductie. Een lachertje dit ventje en amusant om hem even aan te horen. Vroeg naar een persoon die werkzaam is bij mijn bedrijf. Ik deed net alsof ik hem had gesproken en toonde verder geen interesse. Ventje van de Kroft wilde emailadressen, telefoonnumeers en weet ik wat....Advies: ga hier nooit op in want dit zijn pure oplichters van het slechtste soort.

  ReplyDelete
 3. Laat ze niet beginnen aan hun verhaal, ze blijven je lastig vallen, beetje onderzoek gedaan, ordinair callcenter, dat is waar je mee te maken krijgt. Melding gedaan bij de OPTA ivm bel me niet inschrijving

  ReplyDelete
 4. Agressieve verkopers,vaak dhr H.Lont en dhr M. v. Bakel. Opereren voor Investerra.Zat luchtje aan maar ben er zelfs 3 keer ingestonken. Nu lees je steeds meer op t internet. Ik zit met wel heeeel veel grassprietjes. Onverkoopbaar. In de periode waarover Investerra een boete vd AFM heeft gekregen heb ik alles gekocht. Misschien kan ik hier iets mee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Geachte heer, kunt u mij bellen op 0174-629333 voor nader overleg over uw zaak. Vriendelijke groet,
   M. Buitelaar

   Delete
  2. Geachte heer Buitelaar,

   Helaas is het mij niet duidelijk wat u met nader overleg over mijn zaak bedoelt.
   “Nader overleg’ impliceert m.i. voorafgaand overleg. Dit hebben wij niet gehad.
   Bedoelt u met mijn zaak de affaire tussen Groza b.v. en mij, waarin gerechtelijke uitspraak is gedaan en waarin Groza b.v. niet in beroep is gegaan?

   Ook is mij niet duidelijk wat uw positie is.

   Wenst u contact omdat u mij uw diensten aanbiedt m.b.t. tot bovengenoemde afgehandelde zaak Groza. B.V. / ondergetekende? Dat lijkt mij niet meer aan de orde te zijn.

   Wenst u contact omdat u zelf met vergelijkbare ervaring(en) m.b.t. Groza B.V. kampt?

   In dat geval is het m.i. handiger om met alle respondenten op mijn blog in gesprek te gaan vanuit deels dezelfde belangen.

   Wenst u contact als advocaat namens iemand die stelt door Groza B.V. benadeelt te zijn of dreigt te worden?

   Wenst u wellicht om andere redenen contact?

   Mag ik een en ander opbouwend van u vernemen?

   Geachte heer Buitelaar, ik hoop dat u er begrip voor heeft dat ik eerst graag duidelijkheid heb over uw insteek, overwegingen en welke belangen u dient. Voor die tijd kan ik geen toegespitste beslissing nemen.

   Met vriendelijke groet,

   JAGeZe Blig

   Delete
  3. Geachte heer,

   Er zijn verschillende personen die een geschil hebben met Aktua en Groza vanwege gekochte stukjes grond. Inmiddels hebben zich bij mij meerdere kopers gemeld met de vraag of er mogelijkheden zijn om in een civiele procedure (een deel van) het betaalde geld voor de gronden terug te krijgen. Ik ben nu de mogelijkheden in een gerechtelijke procedure nader aan het onderzoeken. Indien kopers vrijblijvend bij mij willen informeren of zij een deel van de geleden schade kunnen verhalen op Aktua of Groza, ben ik voor nader overleg beschikbaar. Aan dit overleg zijn geen kosten verbonden, totdat daadwerkelijk een procedure wordt gestart. Ik ben bereikbaar via 0174-629333 of buitelaar@ebh-elshof.nl.

   Vriendelijke groet,
   M. Buitelaar

   Delete
 5. En nu krijg ik bedreigingen van de advocaat van Groza! Laat me niet lachen - "truth hurts"!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Geachte heer, kunt u mij bellen op 0174-629333 voor nader overleg over uw zaak. Vriendelijke groet,
   M. Buitelaar

   Delete
  2. Hai mr. Buitenland, ik heb ook 3 stukken land destijds gekocht via happy 4 is...., weet u al meer over een eventuele procedure....??
   Met vriendelijke groet, Bart Roijers.

   Delete
 6. Als Groza’s bewering klopt dat zij niets wederrechtelijks heeft gedaan, en als het verslag van hun contact op aantoonbare feiten berust, hoe kan Groza dan beweren dat publicatie van dit verslag op deze blog haar belang schaadt?
  Een bedrijf dat zich volgens de regels en geest van de wet in het openbaar beweegt, hoeft van publicatie toch niets te vrezen? Het heeft daar toch alleen maar gratis reclame van?

  ReplyDelete
 7. En nog iets -
  http://www.vofp.nl/financieel-product-recensie/grond-ouder-amstel

  ReplyDelete
 8. Ben ook benaderd voor Nima Advies B.V. over het kopen van grond nabij Etten-leur. Het adres wat ze gebruiken in Haarlem is een lege brievenbus. Op hun documenten wordt ook Groza genoemd, twee namen kwamen voorbij. Dhr. Nadi en Laura Mulder, beide zijn namen die niets verder opleveren met zoeken op internet. Het nummer dat ze gebruiken is 06-87242414. Ik heb die Nadi ruim 1 uur aan de lijn gehad, hij belde mij, ik had tijd, dus lekker slap meelullen, binnen een minuut was eigenlijk al duidelijk dat er om de echte vragen heen wordt gedraaid.

  ReplyDelete
 9. ...oh ja...bij bovenstaand bericht over Nima.... valt mij nog iets op. Als je naar de site van Groza gaat, naar 'veel gestelde vragen'.... dan staat daar dat je niet met je eigen notaris mag aankomen.... is natuurlijk een beetje raar, daaraan kan je vaak al zien dat er iets niet klopt.

  ReplyDelete
 10. Wij hebben in 2007 ook via HappyTeleSales bij Investerra voor €12.500,00 een perceel gekocht in Bellingwolde. Nu vandaag komen we er pas achter dat het oplichters zijn.
  Afgelopen vrijdag werden wij namelijk door WJH Woerdeman Advies gebeld inzake een koper te hebben voor de helft van ons perceel, hiervoor moesten we €1200,00 overmaken voor de kosten voor het verdelen van het perceel en registreren bij Kadaster.
  Wij kregen vele verschillende personenen te spreken en we moesten vandaag het geld nog overmaken anders kon de koop niet doorgaan.
  Wij wisten niet wat we moesten doen, we waren eindelijk blij al was het maar een deel te kunnen verkopen, maar zijn toch eerst op onderzoek gegaan vandaag en komen nu dus veel meer tegen op internet hierover en zijn echt teneergeslagen over het feit dat we waarschijnlijk al ons geld kwijt zijn.
  Wij hebben hier namelijk in 2007 een lening voor afgesloten om dit te kunnen doen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Een suggestier hier - doe een klacht bij de AFM!

   Delete
  2. Heeft iemand hier meer informatie over hoe dit aangepakt kan worden? Ben zelf ook slachtoffer van oplichting.

   Delete
  3. aangifte doen bij de politie,heb ik ook gedaan(0616702357)

   Delete
  4. Kunnen alle gedupeerden van Willem Woerdeman en/of Eduard Maes en Marc Joosten mij een mail sturen met informatie. Ik ga de 29e aangifte doen en wil zoveel mogelijk informatie indienen misschien dat we samen een veel sterkere zaak dan hebben. qujo45@hotmail.com

   Delete
  5. Geachte heer, mevrouw, kunt u mij bellen op 0174-629333 voor nader overleg over uw zaak. Vriendelijke groet,
   M. Buitelaar

   Delete
 11. Ik ben zelf 5000 euro aan ze kwijt, voor opsplitsing grond Eemnes en uitkopen kettingbeding met A. Pieters Investerra. Dhr Woerdeman heeft koopcontract getekend voor de 2 percelen na zgn opsplitsing,alleen hij gaat er waarschijnlijk alleen met mn geld vandoor. Nog niks van een notaris gezien.

  ReplyDelete
 12. Net als bij Agio vastgoed B.V. (www.agionet.nl). Werd gebeld door ene heer Nadi die hier ook eerder in het verhaal voorkomt met telefoonnummer 06-87242414. Die zogenaamd je gronden voor je gaat door verkopen. Allemaal oplichters. Word plat gebeld door al dit soort mensen allemaal ex werknemers van Terra en Happy. Geen zaken doen met dit soort mensen. Mooiste verhaaltjes en allemaal beloftes. Na 5 jaar nog steeds geen rendement gezien. 2 jaar geleden aangifte gedaan bij de politie maar dat werkt ook niet.

  ReplyDelete
 13. Net zoals sommige ben ik ook benadert door HappyTelesales en na veel aandringen toch over gegaan tot het kopen van percelen (3 stuks, Emmen, Onstwedde en Winkel).

  Aangezien er in de koopovereenkomst staat dat er een percentage van de winst naar A.Pieters gaat, is er ook een mogelijkheid om het perceel te splitsen, in een 99% nieuw perceel en 1% oud perceel om zo onder die percentage uit te komen na een bestemmingswijzigweging, als die er ooit komt ?

  Heeft het uberhaupt geholpen om een klacht in te dienen bij de AFM?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Echt belangrijk dat u mij belt 0616702357

   Delete
 14. Winkel was volgens mij ook een erg dure investering

  ReplyDelete
 15. Als meer mensen een aangifte doen en/of een klacht indienen bij de AFM dan misschien komt er iets...

  ReplyDelete
 16. http://www.kadv.nl/uploads/Faillissementen/Maximiliaan%20Beheer%20BV/Verslag%20I%20Maximiliaan%20Beheer%20BV.pdf

  Punt 3.10

  Na faillisement had Mr. Boot nog 2 miljoen openstaan aan rekening courant bij het moederbedrijf van het callcenter bedrijf. Nu zijn er alweer nieuwe bedrijven gestart en is dit bedrijf officieel failliet verklaard en hoeft Dhr. Boot de 2 mil niet terug te betalen.

  http://www.potjonker.nl/Faillissementen/Maximiliaan-Beheer-B-V-

  Hier zijn de laatste publicaties omtrent failiesement Maximiliaan B.V. te zien bij onderhand een nieuwe curator.

  Voor de mensen die deze persoon even persoonlijk willen spreken, zijn nieuwe B.V. Groza (hetzelfde principe) staat onder

  http://drimble.nl/bedrijf/budel/13220055/bmb-boot-management-en-beheer-bv.html

  Deze naam bij de KvK geregisteerd en opereert vanuit Haarlem, zo te zien is de holding (moederbedrijf) geregistreed in het grensplaatse Budel. Even het adres waar de holding staat geregistreerd googlen er komt een telefoonnummer uit

  De sperwer 20
  0495496448

  Hier zit de man die miljoenen heeft afgepakt van mensen, persoonlijk had ik een grotere tuin verwacht.

  mocht er iemand met Willibrod een bezoekje aan brengen, graag de youtube link naar het filmpje met de verborgen camera.

  groet


  ReplyDelete
 17. Namens het Eindhovens Dagblad ben ik bezig met een onderzoeksverhaal over Groza. Ik ben op zoek naar gedupeerden uit Brabant die ooit stukken grond van dit bedrijf (of voorgangers) hebben gekocht. Het idee is om mensen voor deze praktijken te waarschuwen, maar dat lukt alleen als mensen hun ervaringen delen. Contact opnemen kan via een e-mail naar c.timmermans@ed.nl. Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Chiel Timmermans

  ReplyDelete
 18. Sⲣot օn with this wгite-up, I truly feel this web site
  needs far more attention. I'll probably be back again to see more, thanks for tһe info!

  ReplyDelete
 19. Ηeⅼlo, Τhere's noo doubt that yоur blog
  might bе hаving browser compatibility
  issues. Ꮤhen I ⅼoоk at yⲟur web site in Safari, iit lookjs fіne hoѡever, if opening
  іn I.E., it's gⲟt ѕome overlapping issues.

  І just wаnted to give you a quick heads up! Beѕides tһat, fantastic blog!

  ReplyDelete
 20. Howdy, I believe your website could possibly be having browser
  compatibility problems. When I look at your website in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it's got some overlapping issues.
  I merely wanted to provide you with a quick heads up!
  Aside from that, wonderful blog!

  ReplyDelete
 21. Hi! Τhis is my firѕt visit tо your blog! We are a team of v᧐lunteers and
  startіng a new project in a community in the same niche.
  Yoᥙr blog ⲣrօvidеd us vаⅼuаble information to work on. You have done a wonderful
  job!

  ReplyDelete
 22. Someone essentially lend a hand to mame critically articles
  I would state. This is the first time I frequented
  your web page and up to now? I surprised with the analysis you made to make this aactual post incredible.
  Magnificent activity!

  ReplyDelete
 23. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something
  that I think I would never understand. It seems too complex and
  very broad for me. I'm looking forward for your next post, I'll try to get
  the hang of it!

  ReplyDelete
 24. Howdy would you mind stating which blog platform you're using?
  I'm planning to start my own blog in the near future but I'm having a tough time deciding
  between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.
  P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

  ReplyDelete
 25. Wow, amazing bllog structure! How long have you been blogging for?
  you make blogging glance easy. The entire glace of your web sitee is fantastic, as neatly ass thhe content!

  ReplyDelete
 26. I'm truly enjoying the design and layout of your blog.
  It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire
  out a designer to create your theme? Outstanding work!

  ReplyDelete
 27. It iis actually a great and helpful piece of information. I'm satisfied that you simply shared this helpful information with us.
  Please keep uss up tto date like this. Thank you for sharing.

  ReplyDelete
 28. Please let me know if you're looking for a article author for your site.
  You have some really great articles and I feel I would
  be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some articles for your blog
  in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
  Thank you!

  ReplyDelete
 29. These are really fantastic ideas in regarding blogging.
  You have touchedd some pleasant facgors here. Any way keepp up wrinting.

  ReplyDelete
 30. I every time spent my half an hour to read this weblog's content daily along with a cup of coffee.

  ReplyDelete
 31. It is the best time tto make some plans for the longer term and
  it's time to be happy. I have learn this put up and if I may I wish to recommend you some attention-grabbing issues orr tips.
  Perhap you could write subsequent articles relating tto this article.
  I want to learn even more things about it!

  ReplyDelete
 32. I loved as much as you'll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter
  stylish. nonetheless, you command get got an impatience over
  that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly
  the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

  ReplyDelete
 33. I am not sure where you're getting your info, but great topic.
  I needs to pend some time learnimg more or understanding more.
  Thanks for fantastic information I was looking for this information forr my mission.

  ReplyDelete
 34. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I
  am waiting for your next write ups thanks once again.

  ReplyDelete
 35. Hello fantastic website! Does running a blog such as this take a massive
  amount work? I've no expertise in computer programming however I had been hoping to start
  my own blog soon. Anyhow, should you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off subject however I simply needed to ask.

  Many thanks!

  ReplyDelete
 36. Saved as a favorite, I really like your blog!

  ReplyDelete
 37. You actually make it appear so easy along with your presentation however I find this topic to be really
  something which I think I would by no means understand.
  It sort of feels too complicated and extremely broad for me.

  I am looking forward to your next post, I'll try to get the hang of it!

  ReplyDelete
 38. hello there and thank you for your information – I've
  definitely picked up anything new from right here.

  I did however expertise some technical issues using this site, as
  I experienced to reload the website a lot of times previous to I
  could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading instances times
  will very frequently affect your placement in google and
  could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Well I'm adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective interesting content.
  Make sure you update this again very soon.

  ReplyDelete
 39. Appreciate this post. Will try it out.

  ReplyDelete
 40. Wonderful article! We are linking to this particularly great post on our site.
  Keep up the good writing.

  ReplyDelete
 41. Hi there, just wanted to tell you, I loved this blog post.
  It was practical. Keep on posting!

  ReplyDelete
 42. Hey would you mind sharing which blog platform you're using?

  I'm going to start my own blog soon but I'm having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs
  and I'm looking for something unique.
  P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

  ReplyDelete
 43. Simply wish to say your article is as amazing.
  The clearness in your post is just excellent and i can assume you're an expert on this subject.

  Well with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

  ReplyDelete
 44. This web site certainly has all of the info I wanted about this subject and didn't
  know who to ask.

  ReplyDelete
 45. It's appropriate time too make a few plaans for the lolng run and
  itt is tijme to be happy.I've learn this submit and if I could I
  desire to recommend you few fascinating issues or advice.
  Perhaps you can write subsequent articles relating to this
  article. I desire to learn more issues approximately it!

  ReplyDelete
 46. Hi there everyone, it's my first go to see at this web
  site, and article is truly fruitful for me, keep up posting
  such content.

  ReplyDelete
 47. Hey very nice blog!

  ReplyDelete
 48. Excellent blog right here! Also your website so much up very fast!
  What web host are you the use of? Can I get your affiliate hyperlink to your
  host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

  ReplyDelete
 49. Hi, this weekend is fastidious in favor of me, since this point in time i am reading this fantastic educational
  article here at my house.

  ReplyDelete
 50. I do nott even knw how I ended up here, but I thought this post waas good.

  I do not know who you are but definitely you're going to
  a famous blogger if you aren't already ;) Cheers!

  ReplyDelete
 51. Attractive component of content. I simply stumbled upon your blog and in accession capital too say that I get in fact
  enjoyed account your blog posts. Anyway I'll
  be subscribing in your augment aand even I fulfillment you get entry to consistently quickly.

  ReplyDelete
 52. Kredi kartı ile astropay al şeklinde arsma motorlarında arama yapıldığında kredi kartı için birçok yöntem sunulmaktadır.
  Kredi kartı içerisinden ister kullanılabilir müşteri limitinizi
  AstroPay kartınıza aktarabilirsiniz, isterseniz de taksitli bir şekilde kart bakiyenizi doldurabilirsiniz.

  ReplyDelete
 53. Hello superb blog! Does running a blog similar to this require a great deal of work?
  I have absolutely no knowledge of computer programming but I had been hoping to start my own blog in the near future.
  Anyway, should yyou have any ideas or tips for new blog owners please share.

  I understand this is off subject nevertheless I jusst needded
  to ask. Many thanks!

  ReplyDelete
 54. Hi there, I check your blog regularly. Your story-telling style is witty, keep doing what you're doing!

  ReplyDelete
 55. I’m not that much of a online reader to be
  honest but your sites really nice, keep it
  up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future.
  Cheers

  ReplyDelete
 56. I needed to thank you for this excellent read!!
  I definitely enjoyed every bit of it. I have you book
  marked to look at new things you post…

  ReplyDelete
 57. What's up mates, how is everything, and what you would like to say on the topic of
  this paragraph, in my view its in fact awesome for me.

  ReplyDelete
 58. Quality content is the secret to be a focus for the users to pay a quick visit the web site, that's what this
  web page is providing.

  ReplyDelete
 59. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up something new from right here.
  I did however expertise several technical issues using this web site, as I experienced to reload the website lots of times previous to I could get it to
  load correctly. I had been wondering if your hosting is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google
  and can damage your quality score if ads and marketing with
  Adwords. Well I'm adding this RSS to my email and can look out for a lot more of
  your respective fascinating content. Make sure you update this again very
  soon.

  ReplyDelete
 60. I am truly grateful to the holder of this web site who has shared this enormous piece of writing at here.

  ReplyDelete
 61. Hello this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs usse WYSIWYG editors or if
  you have to manually code with HTML. I'm starting a blog
  soon but have no coding knowledge soo I wanted to get advice from someone with experience.
  Anyy help would be greatly appreciated!

  ReplyDelete
 62. There's certainly a great deal to find out about this topic.
  I like all the points you've made.

  ReplyDelete
 63. Good blog you have here.. It's difficult to find high-quality writing like yours these days.
  I seriously appreciate people like you!
  Take care!!

  ReplyDelete
 64. I'm impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog
  that's both educative and entertaining, and without a doubt, you've hit the nail on the head.
  The problem is something that not enouvh men and
  women are speaking intelligently about. I am very haply I caame
  across this in my search for sonething relating to this.

  ReplyDelete
 65. Appreciating the hard work you put into your site and
  in depth information you offer. It's awesome to come
  across a blog every once in a while that
  isn't the same outdated rehashed material.

  Wonderful read! I've saved your site and I'm
  including your RSS feeds to my Google account.

  ReplyDelete
 66. Astropay satın al komutu ile işlem yapmak vee alışveriş sitelerinde kullanılabileceğiniz
  astropay puanlarına sahip olmak için öncelikle
  yukarıda verdiğimiz adrese giriş yapmak vve astropay’a üye olmak zorundasınız.
  Bu üyelik sayesinde astropsy puanı alma ve alışveriş sitelerine
  transfer etme şansına ulaşabilirsiniz. Astropay da diğer ödeme
  araçları gibvi farklı para birimleri ile alınabilen bir
  puan sixtemine sahiptir. Kur farkı olarak ortaya çıkan ve astroay sitesinin komisyon ücreti olarak
  sitenin kendi hesaplarında kalan ücretler düşüldükten ssonra kalan paranız
  ile astroopay puanı alarak bahis sitelerine bu puanları transfer edebilmektesiniz.
  Astropay günümüzde birçok alışveriş sitesi ile de anlaşmalı
  bir site olduğu için anlaşmalı olduğu heer siteye astropay
  puanını gönderme şansınız bulunmaktadır.

  ReplyDelete
 67. I enjoy what you gys are up too. Such clever work and exposure!
  Keep up tthe superb works guys I've added you guys to blogroll.

  ReplyDelete
 68. Hi there just wanted to givce you a quick heads up and
  let you know a few of the images aren't loading
  correctly. I'm noot sure why but I think its a linking issue.

  I've tried it in two different intenet browsers and both
  show the same results.

  ReplyDelete
 69. Good day! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
  Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I
  can figure things out pretty fast. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Thank you

  ReplyDelete
 70. Astropay, dolar kuru üzerinden alım vve satımı yapılabilen bir kart.
  Sitee üzerinde 1 dolarlık Astropay kartlarından, 500 dolarlık kartlara
  kadar farklı alışveriş limitlerinde kullanılmak
  üzere seçenekler yer alıyor. Bu limitlerden herhangi birini seçerek astropay satın aal işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  ReplyDelete
 71. Hi! I could have sworn I've visited thiks site before
  but after looking at many of the articles I realized it's new to
  me. Regardless, I'm definitely delighted I discovered itt aand I'll be book-marking it and checking bac regularly!

  ReplyDelete
 72. Awesome issues here. I am vewry satisfied to peer your article.

  Thanks so much and I am having a look forward tto
  contact you. Will you kindly drp me a e-mail?

  ReplyDelete
 73. I am genuinelyy grateful to the holder of his web pahe who has shared this
  impressive post at at this time.

  ReplyDelete
 74. Can I just say what a relief to find somebody that really understands what they're discussing
  on the internet. You definitely realize how to bring a problem
  tto light and make it important. A lott more people should look at thjs and understand this side of your story.

  It's surprising you are not more popular because you certainly possess the gift.

  ReplyDelete
 75. Fastidious resppnd in return of this difficulty with solid arguments
  and expllaining everything concerning that.

  ReplyDelete
 76. I read this piece of writing completely about the comparison of most up-to-date
  and earlier technologies, it's remarkable article.

  ReplyDelete
 77. AstroPay internette online olarak yapılan alışverişlerde güvenlikli
  bir ortam yaratılmasında öncü olan ödeme yöntemlerinden biridir.
  AstroPay kullanıcıları istemedikleri bilgileri vermek zorunda kalmadan internet üzerinden diledikleri
  gibi alışveriş yapabilmektedirler. İnternet üzerinden yapılan alışveriş çok fazla yaygınlaşmasına rağmen bazı potansiyel kullanıcılar güvenlik problemleri sebebi ile piyasaya dahil olamıyordu.
  Astropay bu konuya çözüm getirdi.

  ReplyDelete
 78. You can certainly see your expertise in thee work yyou write.
  The arena hopes for even more passionate writers such as you whho are not afraid to say how they believe.

  Always go after your heart.

  ReplyDelete
 79. This is very interesting, You are an overly professional blogger.
  I've joined your feed and sit up for in the hunt
  for extra of your wonderful post. Additionally, I have shared your website in my social networks

  ReplyDelete
 80. Woah! I'm really loving the template/theme of this blog.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's very hard
  to get that "perfect balance" between superb usability and
  visual appeal. I must say that you've done a superb
  job with this. Also, the blog loads very quick for me on Internet explorer.
  Superb Blog!

  ReplyDelete
 81. Excellent post. I'm dealing wth a few off these issues as well..

  ReplyDelete
 82. Thahks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you might be a great
  author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will
  come back from nnow on. I want to encourage continue your great posts, have a nice
  morning!

  ReplyDelete
 83. Hi there, its good article concerning media print, we all understand media is a great source of facts.

  ReplyDelete
 84. Hello There. I discovered your weblog the use of msn. That is a very neatly
  written article. I'll make sure to bookmark it and return to learn more of your useful info.
  Thanks for the post. I will certainly return.

  ReplyDelete
 85. continuously i used to read smaller articles or reviews that as well clear their motive, and that is also happening with
  this post which I am reading at this time.

  ReplyDelete
 86. Excellent site you've got here.. It's hard to find good quality writing like yours
  nowadays. I seriously appreciate people like you!
  Take care!!

  ReplyDelete
 87. Keep on working, great job!

  ReplyDelete
 88. Very nice article, totally what I needed.

  ReplyDelete
 89. Awesome! Its truly amazing article, I have got much clear idea on the topic of from this article.

  ReplyDelete
 90. Today, while I was aat work, mmy sister stole my iPad and tested to see if
  it can survive a forty foopt drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad iss now brroken and sshe has 83 views.

  I know this iis totally offf topic but I had to share it with
  someone!

  ReplyDelete
 91. Ahaa, its pleasant dialogue about this paragraph at this place aat this webpage, I have read all
  that, sso aat this ttime me alkso commenting at
  tnis place.

  ReplyDelete
 92. Çağımızda, dünyanın her yerinde sanal alışveriş kartları kullanılıyor.
  Bu kartların kullanım oranları gün geçtikçe daha çok artmaktadır.
  Bunun nedeni, bu kartların pek çok kolaylık sunması.
  Astropay, dünya üzerinde kullanılan sanal
  kartlar arasında en yaygın olanı. Ülkemizde de ilgi gören bu kartı satın almak ve kullanmak son derewce kolay.

  ReplyDelete
 93. Howdy! I understand this is kind of off-topic but
  I needed to ask. Does building a well-established blogg like youres take a mazssive
  amount work? I am completely new to operating a
  bpog but I do write in my diary every day. I'd like tto start a blog so I can share my own experience annd thoughts online.

  Pledase let me know if you ave any ideas or tips for brand
  new aspiring blog owners. Appreciate it!

  ReplyDelete
 94. Somebody essentially lend a hand to make severely posts I might state.
  This is the first time I frequented your website page
  and so far? I amazed with the research you made to create this particular post amazing.
  Great task!

  ReplyDelete
 95. I've been surfing online more than 3 hours lately,
  but I never discovered any attention-grabbing article like yours.
  It's beautiful worth sufficient for me. Personally, if all web owners annd blogers
  made just right content material as you probably did, the internet willl
  be a lot more useful than ever before.

  ReplyDelete
 96. Linnk exchange is nothing ekse except iit is just placing the
  other person's weblog link on your page at appropriate place aand other person will also do similar for
  you.

  ReplyDelete
 97. I am really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A feew of my blog visitors have complajned about my site
  not operaging correctly iin Explorer but looks great in Opera.

  Do you have anny tips to help fix this problem?

  ReplyDelete
 98. Hello! I knhow this is kinda off topic but I was wondering which blog
  platform are yoou using for this website? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had
  issues with hackers and I'm lopoking at alternatives for another platform.

  I would be gredat if you could point me in the direction of a good platform.

  ReplyDelete
 99. Remarkable experience earned after reading all the points of this website. I tried hard to get clue about how I could prove content of its blogs not much effective but I surrendered all my weapons just after reading it.opleiding spiritualiteit

  ReplyDelete
 100. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 101. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 102. An intriguing discussion is definitely worth comment.
  I believe that you need to publish more on this subject matter,
  it may not be a taboo matter but typically folks don't speak about such
  topics. To the next! Kind regards!!

  ReplyDelete
 103. Nice Blog With Full of Knowledge
  Thanks For Sharing.....
  Dietncure is offering best online weight loss plan, nutrition plan by nutritionist.Divya Gandhi director of Diet and Cure puts in all her efforts in creating awareness regarding weight management and swears by the rule
  Best Dietician

  ReplyDelete
 104. Nice Blog With Full of Knowledge
  Thanks For Sharing.....
  Our Quickbooks Support Phone Number is available 24*7. Our Team solves any sort of problem occurring while utilizing the software. Looking for Quickbooks services? Contact us. Our experts will assist you to fulfill your accounting needs. The solutions are accurate and time-saving.

  Quickbooks Support Phone Number

  ReplyDelete
 105. Great Article With Excellent Tips
  Thanks For Sharing.....
  Point to point is not just a mean of giving information, but our aim is also to play our social role related Latest Punjabi News,Latest Punjab News,Jobs In Punjab,Latest Hindi News,Technology News,Career In Punjab,Latest Politics News,Punjab Politics
  Latest Punjabi News
  Latest Punjab News
  Jobs In Punjab

  ReplyDelete
 106. dividendenrechner
  This is exactly what I was looking for. Thanks for sharing this great article! That is very interesting Smile I love reading and I am always searching for informative information like this!

  ReplyDelete
 107. Great Article With Excellent Tips
  Thanks For Sharing.....
  Point to point is not just a mean of giving information, but our aim is also to play our social role related Latest Punjabi News,Latest Punjab News,Jobs In Punjab,Latest Hindi News,Technology News,Career In Punjab,Latest Politics News,Punjab Politics
  Latest Punjabi News
  Latest Punjab News
  Jobs In Punjab
  Technology News

  ReplyDelete
 108. https://faultyaspirations.blogspot.com/2013/12/nsa-global-interception-network.html?showComment=1587532551933#c6294741292147924482

  ReplyDelete
 109. best offshore banks for us citizens
  Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you are a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back very soon. I want to encourage you to definitely continue your great job, have a nice weekend.

  ReplyDelete
 110. This specific is generally clearly basic and in addition exceptional truth alongside without a doubt reasonable and besides in fact valuable My business is seeking find ahead of time intended for this particular helpful stuffs  best offshore banks for us citizens  ReplyDelete
 111. This content was really helpful. The way you arranged every detail you gave was super cool.
  “Find daily opportunities to apply what you have jobs plus” Only this made my year.
  Thanks for sharing! you can also apply online recruitment
  jobs
  Recruitment
  Job Past Qustions
  Contact Us


  ReplyDelete
 112. A Scientific Calculator is a Calculator designed to calculate science,

  ReplyDelete
 113. Very nice blog check this website for earn money if you are Starting a home business and still keeping your day job.things are really going well for your home business.


  Then open the below link for more details.

  Satta King Company

  चांदनी चौक सट्टा

  chandni chowk satta king

  satta king gali

  Ghaziabad satta king chart

  satta king gali desawar

  ReplyDelete
 114. "udaipur bazar satta, rajasthan gold satta, noida bazar satta, satta king bazar gujarat satta desawar satta rajasthan gold satta dhanluxmi bazar satta up bazar satta faridabad satta shree ganesh satta bazat satta king udaiput bazar satta gahaziabad satta hosangabad satta super panjab satta agra specia satta gali satta naoida

  ReplyDelete
 115. I'd like to thank you for tthe efforts you've put
  in penning this site. I am hoping to check out the same high-grade blog posts from you later on ass well.

  In fact, your creative writing abilities has inspkred me to get
  my very own sikte now ;)

  ReplyDelete
 116. Greetings! I know this is kinda off topic however , I'd figured I'd ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa?
  My blog discusses a lot of the samee subjects as yours and I think we could greatly benefit from eachh
  other. If you're interested feel frse to shoot me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Wonderful blog
  by the way!

  ReplyDelete
 117. Hurrah, that's what I was explooring for, what a information!present here at
  this webpage, thanks admin of this web site.

  ReplyDelete
 118. I do not even understand how I topped upp right here,
  however I thought this publish waas good. I don't recognize who you're however definitely you're going
  tto a well-known blogger for those who are not
  already. Cheers!

  ReplyDelete
 119. I was curious if you ever considered changing thee structure of your website?
  Its very well written; I love what youve goot to say.
  But maybe you could a little more in the way off content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lott of text for only having one or two images.
  Maybe you could space it out better?

  ReplyDelete
 120. Woah! I'm really loving the template/theme oof this blog.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's had to get that "perfect balance"
  between superbb usability and visual appeal. I must say that you've done a
  excellent job with this. Also, thee blog loads very quick for me on Chrome.
  Excellent Blog!

  ReplyDelete
 121. I used to be suggested this web site bby way of myy cousin. I am now not positive whether or not
  this submit is written by him as no one else
  recognize such distinctive approximately my difficulty. You are
  amazing! Thanks!

  ReplyDelete
 122. Excellent article. I certainly love this website.
  Keeep writing!

  ReplyDelete
 123. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.

  When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some
  overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, great blog!

  ReplyDelete
 124. Hi there it's me, I am also visiting this site daily, this site
  is in fact pleasant aand the people are rsally sharing nice thoughts.

  ReplyDelete
 125. Wonderful web site. Lots of helpful information here. I amm
  sending it to several friends ans aalso sharing in delicious.
  And certainly, thank you on your effort!

  ReplyDelete
 126. Hey there, You have done a great job. I'll definitely digg it and
  personally suiggest to my friends. I am confident they'll be benefited from this web site.

  ReplyDelete
 127. What's up to every body, it's my first pay a
  visit of tthis weblog; thijs website includes remarkable and actually excellent
  information in favor of readers.

  ReplyDelete
 128. Thank you a lot for sharing this with all folks you really realize what you're
  talking approximately! Bookmarked. Please also consult witgh my site =).
  We maay have a hyperrlink alternate agreement among us

  ReplyDelete
 129. Hello, all iss going nicely here and ofcourse every one is sharing facts, that's in fact fine, keep upp writing.

  ReplyDelete
 130. Hello colleagues, its wonderful post about tutoringand fulkly explained, keep it up aall the time.

  ReplyDelete